Customer service: opened

Groothandel in verlichting Nederland

Zenza is gespecialiseerd in licht, zowel hanglampen, tafellampen, wandlampen en plafonnieres kun je in onze uitgebreide collecties vinden..
Sinds ruim 26 jaar ontwerpen wij voor jou de mooiste producten op dit gebied, en we weten: goed licht maakt het thuis sfeervoller.
Onze groothandel biedt steeds weer nieuwe vormen en materialen binnen onze collecties lampen aan, zodat je in je winkel een eigentijds aanbod zult hebben.
De collectie die Zenza het meest verkoop is de collectie met de bekende gaatjespatronen, die passen bij onze waxine lichten.
Ze zijn gemaakt van messing, roesten dus nooit en zijn tijdloos mooi.
De zilveren hebben een dun laagje echte zilver!
We hechten zeer aan eerlijke arbeidsvoorwaarden en betalen een eerlijk loon aan onze ambachtslieden. Ons eigen fabriek in Cairo zorgt voor een veilige werkomgeving. Doordat wij de productie en verpakking in eigen hand hebben, kunnen we onze hoge kwaliteit garanderen.

Hoe hang je de lampen zo commercieel mogelijk op in jouw winkel?

Het staat altijd zo prachtig, een groepje van 3 of meer Zenza lampen bij elkaar. Juist de herhaling van een voorwerp, maakt het geheel interessanter voor het oog. Vaak zijn 3 kleinere lampen, opgehangen in een mooie compositie, geraffineerder dan 1 grote lamp. Gebruik dan bijv. een groepje lampen van hoog naar laag boven een laag tafeltje in de zithoek. Dus door dit ook zo te presenteren in de winkel, overtuig je je klant daarvan.

En welke lampen zijn geschikt voor boven een eettafel?

In de ruimte bij de keuken kun je dan een strakke rij van lampen op dezelfde hoogte adviseren, net zoals dat boven de eettafel mooi staat. Dan is het belangrijk om lampen te kiezen die een opening van onder hebben, waardoor er effectief licht op tafel valt. Eigenlijk hangt het sterk van de hoogte van de ruimte af welke lampen geschikt zijn. Voor een hogere ruimte kies je eerder voor langwerpige vormen, voor een lagere ruimte kies je rondere of plattere lampen.

Tafellampen

Ook in tafellampen biedt onze groothandel een ruime keus. We hebben passend bij onze hanglampen ook een uitgebreide collectie tafellampen voor u in onze collectie, in vele maten, vormen en dessins. De nieuwste collectie tafellampen die we hebben ontworpen, zijn gebaseerd op de Berber aardewerk potten en vazen. Het onregelmatig gevormde aardewerk, de oude traditionele patronen waarmee ze zijn beschilderd, alles ademt de pure sfeer van handwerk. Uit de aarde voortgekomen, met de handen gemaakt, dat geeft bezieling aan een product mee.

Wandlampen

Natuurlijk hebben we ook een prachtige collectie wandlampen met gaatjes patronen samengesteld. De lampen worden met een stekker geleverd, maar kunnen uiteraard ook gebruikt worden voor rechtstreekse aansluiting in de wand. Sommige modellen zijn ook mooi om omgedraaid op te hangen, het is maar net wat de klant wil: licht naar boven of naar onder gericht.

Plafonnieres

Voor een betoverend plafond, aangekleed met een prachtig schaduwpatroon moet u bij Zenza groothandel zijn! Deze plafonnieres met gaatjespatroon worden met verschillende dessins gemaakt, lastig kiezen, ze zijn namelijk allemaal mooi! Ze zijn zeer geschikt voor het centrale lichtpunt in een ruimte, als er niet veel effectief licht nodig is, maar wel veel sfeer. Omdat de plafonnieres niet zo diep zijn, kunnen ze ook goed worden toegepast in ruimtes met een lager plafond. En wat ook prachtig is, is om ze i.p.v. een plafonniere als wandlamp te gebruiken! Het is een veilige manier om een muur mooi aan te kleden, vooral in ruimtes waar kinderen niet aan de peertjes mogen komen. Een genot om naar te kijken, of de lamp nu aan of uit is!

Compare