Customer service: Opened again at 10:00 on Monday

Engroshandel med belysning Deens

Engroshandel med belysning Zenza er specialiseret i lys, du kan finde hængende lamper, bordlamper, væglamper og loftslamper i vores omfattende samlinger. I over 26 år har vi designet de smukkeste produkter inden for dette felt til dig, og vi ved: godt lys gør dit hjem mere attraktivt. Vores engros tilbyder altid nye former og materialer inden for vores samling af lamper, så du får et moderne sortiment i din butik. Den samling, som Zenza sælger mest, er samlingen med de kendte hulmønstre, der matcher vores te-lys. De er lavet af messing, så de ruster aldrig og er tidløst smukke. Sølvet har et tyndt lag ægte sølv!
Vi værdsætter rimelige arbejdsvilkår og betaler rimelige lønninger til vores håndværkere. Vores egen fabrik i Kairo giver et sikkert arbejdsmiljø. Fordi vi har produktion og emballage internt, kan vi garantere vores høje kvalitet.

Hvordan hænger du lamperne i din butik så kommercielt som muligt?

Det er altid så smukt, en gruppe på 3 eller flere Zenza-lamper sammen. Det er netop gentagelsen af et objekt, der gør det hele mere interessant for øjet. Ofte er 3 mindre lamper, der er hængt i en smuk sammensætning, mere raffinerede end 1 stor lampe. Brug derefter for eksempel en gruppe lamper fra høj til lav over et lavt bord i siddeområdet. Så ved at præsentere dette også i butikken, overbeviser du din kunde.

Og hvilke lamper er egnede til over et spisebord?

I rummet nær køkkenet kan du derefter rådgive en stram række lamper i samme højde, ligesom den ser smuk ud over spisebordet. Derefter er det vigtigt at vælge lamper, der har en åbning fra bunden, hvorigennem lys effektivt falder på bordet. Faktisk afhænger det stærkt af rumets højde, hvilke lamper der er egnede. For et højere rum skal du vælge aflange former, for et lavere rum skal du vælge rundere eller fladere lamper.

Bordlamper

Vores engros tilbyder også et bredt udvalg inden for bordlamper. Som matchende vores pendellamper har vi også en omfattende samling bordlamper til dig i vores kollektion i mange størrelser, former og designs. Den seneste samling bordlamper, som vi har designet, er baseret på Berber keramikgryder og vaser. Det uregelmæssigt formede keramik, de gamle traditionelle mønstre, som de er malet med, alt udstråler den rene atmosfære af kunsthåndværk. Fremkom fra jorden, lavet med hænder, der giver inspiration til et produkt.

Væglamper

Selvfølgelig har vi også sammensat en smuk samling af væglamper med hulmønstre. Lamperne leveres med et stik, men kan naturligvis også bruges til direkte tilslutning i væggen. Nogle modeller er også rart at hænge på hovedet, det afhænger bare af, hvad kunden ønsker: lys rettet opad eller nedad.

Loftbeslag

Zenza er en grossist til et fortryllende loft, dekoreret med et smukt skygge mønster! Disse loftslamper med hulmønster er lavet med forskellige designs, det er svært at vælge, fordi de alle er smukke! De er meget velegnede til det centrale lyspunkt i et rum, når der ikke er brug for meget effektivt lys, men meget atmosfære. Da lofterne ikke er så dybe, kan de også bruges godt i rum med lavere loft. Og hvad der også er vidunderligt er at bruge dem som en væglampe i stedet for en loftslampe! Det er en sikker måde at dekorere en mur på, især i områder, hvor børn ikke må røre ved pærerne. En fornøjelse at se, hvad enten lampen er tændt eller slukket! /div>

Compare