Customer service: Opened again at 10:00 on Monday

Partihandel med belysning Zweeds

Zenza är specialiserat på ljus, du hittar hängande lampor, bordslampor, vägglampor och taklampor i våra omfattande kollektioner. I över 26 år har vi designat de vackraste produkterna inom detta område åt dig, och vi vet: bra ljus gör ditt hem mer attraktivt. Vår grossist erbjuder alltid nya former och material i våra lampsamlingar så att du får ett modernt sortiment i din butik. Samlingen som Zenza säljer mest är samlingen med de välkända hålmönstren, som matchar våra telysare. De är gjorda av mässing, så de rostar aldrig och är tidlöst vackra. Silver har ett tunt lager äkta silver!
Vi värdesätter rättvisa arbetsförhållanden och betalar rättvisa löner till våra hantverkare. Vår egen fabrik i Kairo erbjuder en säker arbetsmiljö. Eftersom vi har produktion och förpackning internt kan vi garantera vår höga kvalitet.

Hur hänger du upp lamporna i din butik så kommersiellt som möjligt?

Det är alltid så vackert, en grupp med 3 eller fler Zenza-lampor tillsammans. Det är just upprepningen av ett objekt som gör det hela mer intressant för ögat. Ofta är 3 mindre lampor, hängda i en vacker komposition, mer raffinerade än 1 stor lampa. Använd sedan till exempel en grupp lampor från högt till lågt ovanför ett lågt bord i sittgruppen. Så genom att presentera detta i butiken också övertygar du din kund.

Och vilka lampor är lämpliga för ovanför ett matbord?

I utrymmet nära köket kan du sedan ge en tät rad lampor i samma höjd, precis som den ser vacker ut över matbordet. Då är det viktigt att välja lampor som har en öppning från botten, genom vilken ljus effektivt faller på bordet. Det beror faktiskt starkt på höjden på rummet vilka lampor som passar. För ett högre utrymme, välj långsträckta former, för ett lägre utrymme, välj rundare eller plattare lampor.

Bordslampor

Vår grossist erbjuder också ett brett urval av bordslampor. Vi matchar våra hänglampor och vi har också en omfattande samling bordslampor för dig i vår samling, i många storlekar, former och mönster. Den senaste kollektionen bordslampor som vi har designat är baserade på Berber keramikpottar och vaser. Det oregelbundet formade krukmakeriet, de gamla traditionella mönstren som de målas med, utstrålar allt den rena atmosfären av hantverk. Framkom från jorden, gjord med händer, som ger inspiration till en produkt.

Vägglampor

Naturligtvis har vi också satt ihop en vacker samling vägglampor med hålmönster. Lamporna levereras med en kontakt, men kan naturligtvis också användas för direktanslutning i väggen. Vissa modeller är också trevliga att hänga upp och ner, det beror bara på vad kunden vill ha: ljus riktat uppåt eller nedåt.

Takfästen

Zenza är en grossist för ett förtrollande tak, dekorerat med ett vackert skuggmönster! Dessa taklampor med hålmönster är gjorda med olika mönster, det är svårt att välja, för de är alla vackra! De är mycket lämpliga för den centrala ljuspunkten i ett rum, när inte mycket effektivt ljus behövs, men mycket atmosfär. Eftersom taket inte är så djupt kan de också användas bra i rum med lägre tak. Och det som också är underbart är att använda dem som en vägglampa istället för en taklampa! Det är ett säkert sätt att dekorera en vägg, särskilt i områden där barn inte får röra päron. Ett nöje att titta på, oavsett om lampan är på eller av!

Compare